GRP Plastdurk

GRP-plastdurk / GRP-glasfiberdurk

Gjuten GRP-glasfiberdurk

Standard GRP-gallerdurk har en polyesterhartsmatris. Glasinnehållet är ca 35%. Standardfärgerna är gröna, gula eller gråa, andra färger är tillgängliga enligt RAL.

GRP-gallerdurk finns med olika ytor, öppen och förseglad, med grova eller fina korn eller konkav. De erbjuder högsta säkerhetsstandarder och halkskyddsklass R13, DIN 51130.

Se produkten här

Profildragen GRP-glasfiberdurk

Standard GRP profildragna galler är gjorda av isoftalisk polyesterharts. Förstärkningen uppnås genom en kombination av glasfiber och rovningar som når ett glasinnehåll på ungefär 65%. Standardfärgerna är grå eller gul, andra färger enligt RAL finns tillgängliga.

Se produkten här

GRP-säkerhetsgolv

Lösningen för lock eller golv med låg vikt. GRP-säkerhetsgolv och GRP-panelprofiler kan erbjudas med en speciell hartsmatris av vinylester eller fenolharts. Alla hartstyper är självslocknande och UV-skyddade.

Se produkten här

GRP-trappsteg

Lätt att montera och ger hög säkerhet. GRP steggångar uppfyller höga säkerhetsstandarder. De tillverkas på samma sätt som GRP-profildragna galler och GRP-gjutna galler fast med ytterligare förstärkta och markerade kanter.

Se produkten här

Fastsättning och monteringsdetaljer

Fastsättningssatser av rostfritt stål kan användas för alla vanliga GRP-galler och stödkonstruktioner. För att förhindra att GRP-galleren glider eller kan lyftas bort, bör paneler fixas på minst fyra punkter.

Se produkten här

This post is also available in: Norskt Bokmål Engelska